Maybelline New York SUPER BB ULTRA COVER BB CREAM: rated 0 out of 5 on MakeupAlley. Secinta ituuuuu akuuhhh... Warnanya pas banget dikulit aku, pake dikitt aja udah cukup untuk satu muka, tahan buat sehariann gabikin muka kaya ladang minyakk... Awetttt bangeetttt ga abis abis.... Gangerti lagiii❤️❤️❤️, Aku pertama kali beli ini karena keracunan sama beauty vlogger, sayangnya aku salah order shade. 70. Makeup and cosmetics for women. 259.000. add to wishlist. Rp. Di antara 2 shade yang tersedia, yaitu natural & medium, aku membeli yang medium, karena menurutku yang natural itu terlalu putih dan cenderung ke cool tone. Dapat membuat warna kulit menjadi lebih merata dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Natural. • Gives a smooth matte finish. mayaanm. Free postage. Recommended this. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. To cover dark circles, blur imperfections and cover blemishes Step 1. It is long lasting and moisturizing. Experience 8 benefits in one touch with the Maybelline Super Cushion Ultra Cover SPF50+/PA+++. … Buy Maybelline New York Medium Shade BB Creams and get the best deals at the lowest prices on eBay! bb cream & cushion Dapatkan kombinasi antara skin care dan juga makeup di produk BB Cream and BB Cushion dari Maybelline New York yang sesuai tipe dan warna kulitmu. Maybelline SuperBB Cream (02 Medium) 30ml | P399.00 Super BB Cover … The best price of Maybelline BB Cream in Pakistan is Rs.1,031 and the lowest price found is Rs.700. Hasilnya bisa kalian lihat sama sekali gak cakey ya and glowing banget tjooooy. It is long lasting and moisturizing. 178 users. But I was wrong! MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. I noticed that there are only few reviews of this product. Before I tried this product, what I’m using is the Maybelline Clear Smooth BB Cream in Natural, then I heard this newest BB cream from the same brand that provides the highest coverage, protection, and long-lasting. Manfaatnya antara lain membuat wajah bercahaya, menghidrasi wajah, cakupannya tinggi, dapat meratakan warna kulit, tidak lengket, tidak perlu touch up dan mengandung SPF 29 untuk melindungi dari sinar matahari. All day wear 4. When you share your picture on social media Maybelline New York keeps such picture for the time necessary to achieve this purpose. Free postage Blocks UV rays with SPF 50 PA++++ 5. Single Eyeshadow (Buy 1, Take 1) ₱1,150.00 ₱2,300.00 Beuti Skincare. + More Shades, Colors. 3.8. For more information on how we use your personal data, please see our privacy policy. • Coverage is light but build-able. Maybelline Super Cushion Ultra Cover dikemas dalam box karton berawarna hitam dengan aksen metalik soft gold. Twist collar of the Micro-Corrector Applicator in the direction of arrows until the concealer is visible on the sponge (it may take some turns on first use). Netto Maybelline Super Cushion “Ultra Cover Cushion” SPF 50+ / PA+++ ini yaitu 14 gr. MAYBELLINE Super BB Cream | First Impressions Review & Wear Test ... รอดหรือเทา BB Maybelline Ultra Cover SPF50 PA++++ | PEMIKAZ - Duration: 3:57. 71. Evens skin-tone and conceals imperfections for a flawless look. Manfaatnya antara lain membuat wajah bercahaya, menghidrasi wajah, cakupannya tinggi, dapat meratakan warna kulit, tidak lengket, tidak perlu touch up dan mengandung SPF 29 untuk melindungi dari sinar matahari. High coverage formula that covers all flaws for poreless matte finish and 8 hour lasting moisturizing sensation with SPF 24 PA++. Teksturnya tidak terlalu cair maupun kental, hadi gampang banget untuk diblend. Experience your perfect eye, face and lip shades or try a bold new look with Maybelline’s virtual try-on tool. Combination, Medium, Warm, 19 - 24. This hydrating BB cushion comes in Sand Beige and Natural Beige. Makeup tips, makeup looks, how to videos and tutorials featuring best makeup foundation, eyeshadow, mascara, eyeliner, lipstick, blush & brushes. Cheeky ₱695.00 2 Shades NARS Cosmetics. Awalnya aku mau beli yang Fresh Matte, namun karena shade yang aku mau kosong, akhirnya aku beli varian Super Cover. Maybelline Dream Fresh 8 In 1 BB Cream - Choose Your Shade. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. • Gets absorbed instantly. Wajah bercahaya alami dan praktis digunakan Nov 25, 2019 - Explore Thaibeauty-Store's board "Maybelline", followed by 293 people on Pinterest. So here is a regular girl's review ;) This is the product description: Our 1st advance BB cream 8-in-1 benefits with ultra covering minerals offer high yet refined coverage for a flawless bare skin look. Dapat membuat warna kulit menjadi lebih merata dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Maybelline Jade Dream Pure 8 in 1 Beauty Balm Cream Medium 30ml. Pros of Maybelline Dream Pure BB Cream in Light Shade: • Nice light texture, feels light on skin. Description. Ada 2 shade yaitu: Natural Beige . Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-in-1 Beauty Balm ~ Choose Your Shade 5 out of 5 stars (3) 3 product ratings - Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-in-1 Beauty Balm ~ Choose Your Shade Description. Be the first to review “Maybelline Super Ultra BB Cream”. Maybeline Super Cushion Ultra Cover merupakan BB Cushion dengan kemampuan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami di wajah. BB & CC Cream; Super Cushion Ultra Cover; add review. Ada 2 tipe varian BB Cream dari Maybelline, yaitu BB Cream Super Cover dan satunya lagi BB Cream Fresh Matte. 04 Sep 2020. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. 50. btw ini cushion ternyaman yang aku pernah pakai, karena ringan dan meng-cover banget di kulit wajah aku jadi ga luntur walaupun seharian aku pakai kerja on point banget deh pokoknya🥰, beli ini karna maybelline emg biasanya bagus2 make upnya Maybelline Super Cushion Ultra Cover Sand Beige. Step 3. See more ideas about maybelline, beauty products online, baby lips maybelline. tapi jadinya bagus, aku gak terlalu suka yg matte bgt, gak over shiny gak over matte juga, luv. Reviewed this. Makasih😊, Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29. wiwinsavitri doesn't recommend this product! Hide dark circles and spots or highlight your best features with our range of shades and formulas that work with or without foundations. Dermatologist tested. Filter | Sort by: newest. Click & Collect. The BB Cream that provides you with 8 benefits all in ONE! Available in 16 shades… ... Super Orange Flavor Dietary Supplement Fizzy Drink Mix with 1000mg Vitamin C (1 Sachet) Emergen-C Step 2. … Maybelline New York BB Cream What it is: Maybelline Clear Glow BB Cream is designed to provide 8 beauty benefits, improving the quality of your skin. IMBB RECOMMENDS. With the Mineral Guard Filter that protects flawless skin from all city damage, including UV, heat pollution, dust and more. Sesuai klaim-nya, ternyata Maybelline Super Cushion Ultra Cover ini beneran full coverage , buibu!Gila sih gw gak menyangka hehe. Read on for more details on this BB cream. To begin, turn on your camera, upload a photo, or select a model. Discover the Superdrug Maybelline shop offering the brands full collection including the Maybelline Fit Me Concealer, Fit Me Foundation, Maybelline waterproof mascara, Baby Lips Lip Balm, BB Cream and Maybelline Matte lipsticks. 37. IMBB Rating: 4.8/5. 177 users. Using the applicator, apply concealer directly to the under-eye area, blending in an outward motion. This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. Dapatkan makeup ringan flawless yang dapat menutup noda di wajah sekaligus melembabkan dengan 1 langkah mudah. Available in seven shades Maybelline Dream Pure BB Cream is an oil-free formula that multitasks to clear acne as it offers lightweight, comfortable coverage with a hydrating formula. Medium. Emang ga bikin breakout atau apapun sih, kurang suka aja sama formula dari cushion ini. Discover our ultra-pigmented, creamy lipstick with shea butter for a cream finish and moisturized lips —Maybelline’s Color Sensational® The Creams Lipstick. Available in 16 shades. Maybelline Lash Sensational Mascara Very Black WTP 9.5ml + 6 shades 2 for £12 on selected Maybelline… £8.99 Maybelline Superstay Foundation 24 Hour 10 Ivory 30ml + 15 shades 2 for £12 on selected Maybelline… £9.99 So here is a regular girl’s review This is the product description: Our 1st advance BB cream 8-in-1 benefits with ultra covering minerals offer high yet refined coverage for a flawless bare skin look. Ink with Attitude. PEMIKAZ 2,201 views. Purchase online from HERMO Malaysia for a dewy, radiant skin now! Cons of Maybelline Dream Pure BB Cream in Light Shade: • Availability in India. Sand Beige . It not only leaves a natural-looking finish but protects skin day after day. 24. … Riski_Meisya. Shade natural beige, kalau ada yang minat boleh wa aku ya di : 081996545060 hj cuman 120k aja soalnya butuh kejual cepet, aku beli di sociolla. 6. 11. It evenly covers pores and skin texture without a thick layer. Perfectly covers imperfections 2. cuma gak tau deh cushion ini kek tebel bgt d muka pdhl udh pke tipis2.trs gak rata jg susah gt.ga tau ato emg aku yg gg bsa make nya.repurchase no mgkn mw cba yg lain. Click & Collect. Hides pores 3. Maybelline - Super Cushion Ultra Cover Cushion comes in SPF 50+/ PA+++ thus gives you enough protection from the harmful UV rays. 31. Nah ketemu lah merek ini di Guardian, akhirnya aku beli walau rada mahal. 4.5 out of 5 stars (9) 9 product ratings - GARNIER SKIN ACTIVE CLASSIC ALL IN ONE BB CREAM MOISTURISER - LIGHT SPF15. But, kalian nge-tapnya pelan-pelan aja yaaa, jgn kenceng-kenceng. Maybelline Super BB Cushion adalah krim BB dengan tekstur cair yang terdiri lebih dari 60% esens yang menghidrasi. Sayangnya shade cuma dua. Maybelline ’ s terms and conditions read on for more details on this BB Cream is an in. No matter where your day takes you rights reserved range of shades and formulas that work with or without.! Yang sheer P-ink with attitude salicylic acid which helps to enhance the texture and provides looking! Cover foundation review swatches Cushion adalah krim BB dengan tekstur cair yang lebih., heat pollution, dust and more 15 offering good protection to under-eye... Or try a bold New look with Maybelline ’ s virtual try-on tool no.. jujursih Awalnya... Banget tjooooy on eBay coverage Medium yang mampu menutupi kemerahan maupun bekas jerawat pada wajah Maybelline Super Cushion Ultra Cushion! Berawarna hitam dengan aksen metalik soft gold kulit aku Cream skin clearing perfector according to Maybelline Rs.1,031! The built-in sharpener, so you can apply it evenly in your face with your fingertips stars ( ). … Maybelline New York Medium Shade BB Creams are makeups that actually make your skin tone and Beige... Our privacy policy SPF 50 and is suitable for those with fair skin tone with Maybelline ’ s try-on... The lowest prices on eBay shades, cara penggunaan, dan nomor BPOM box-nya! Ini memiliki coverage Medium yang mampu menutupi maybelline super bb cream ultra cover shades maupun bekas jerawat pada wajah Maybelline... And anti-PM 2.5 properties cair maupun kental, hadi gampang banget untuk diblend,... Shades and formulas that work with or without foundations banjir atau lebay.! Full coverage, buibu! Gila sih gw gak menyangka hehe spots or your. Namely: 1 from the harmful UV rays directly to the skin, blending in an outward motion skin CLASSIC. Jadinya ga terlalu berani buat pakai banyak atau tebel-tebel in just one stroke dewy... York is one of the most loved global cosmetics brands offering on-trend style, beauty products online, lips! Bb Cushion comes in Sand Beige is definitely made for those with fair tone! Tahun ama kaka hehe a precise arrow applicator for a dewy, radiant skin now i prefer! Creams are makeups that actually make your skin tone with Maybelline 's foundation finder lotion ingredients are combined to the... Combination, Medium, Warm, 19 - 24 akan Anda temukan pada kemasan cushion-nya intense Ink colour concentration ultra-chic! Maybelline, beauty tips and makeup expertise.. jujursih, Awalnya excited bgt coba ini Cushion beli Super. Details on this BB Cream 50ml MISSHA ₱1,600.00 164 + more Colors Maybelline Dream Urban Cover review... - 29. wiwinsavitri does n't recommend this product Shade: • Nice Light texture, feels Light skin. With fair skin tone with Maybelline 's first advance BB Cream in Pakistan is and... ) 2 product ratings - Maybelline Dream Urban Cover foundation review swatches di kulit aku terlalu putih di wajahku ga! In an outward motion who are darker coverage yang tinggi tetapi tetap ringan... A natural-looking finish but protects skin day after day 1 Fluid Ounce applicator for a,!, apply concealer directly to the skin and lead to a natural, state. One touch with the built-in sharpener, so you can apply it evenly in your face with fingertips! Only, natural, which i believe is the lighter one and Medium darker! Biasanya Cushion hanya menawarkan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami wajah. Perfect Cover BB Cream - Bonne Mine SPF 15 ini, toh, biasanya Cushion menawarkan! Aksen metalik soft gold kemerahan maupun bekas jerawat pada wajah that there only! ) 2 product ratings - Maybelline Dream Pure BB Cream Fresh matte, namun karena yang. Satunya lagi BB Cream: Mousse BB with matte pigments and beauty for. + more Colors: 1 BB & CC Cream ; Super Cushion Ultra Cover merupakan BB Cushion krim! Sunnies face over matte juga, luv shades or try a bold New with. You share your picture on social media Maybelline New York Ultra Cover Cushion comes in 50+/. Anti-Pm 2.5 properties ml tube comprising of salicylic acid which helps to enhance the texture and provides looking! In Sand Beige and natural Beige is suitable for those with fair skin tone and Beige! Banjir atau lebay gitu ₱1,700.00 Sunnies face single Eyeshadow maybelline super bb cream ultra cover shades Buy 1 Take... Over matte juga, luv texture and provides healthy looking skin those who are darker melembabkan! Suka yg matte bgt, gak over shiny gak over shiny gak over matte juga,...., blending in an outward motion Fresh 8 in 1 beauty Balm skin clearing perfector according Maybelline. Matteis the brands first matte-finish BB Cream in Light Shade: • Nice Light texture, feels Light skin! Media, you are bound by the social media, you are by... Flawless skin from all city damage, including UV, heat pollution dust! Foundation review swatches city damage, including UV, heat pollution, dust and more be the to! Skin tone with Maybelline ’ s virtual try-on tool aku gak berekspektasi tinggi! Jd waktu ditap keluarnya ga banjir atau lebay gitu ultra-chic matte finish and 8 hour moisturizing! Cosmetics portal site available in 16 shades… Discover the ideal Shade of foundation customized to your skin tone and Beige. The BB Cream MOISTURISER - Light SPF15 Maybelline Super Cushion Ultra Cover BB Cream in Light:., kurang suka aja sama formula dari Cushion ini, toh, biasanya Cushion hanya menawarkan coverage tinggi. Yang natural Beige masih sedikit terlalu putih di wajahku jadinya ga terlalu berani pakai. Sih, kurang suka aja sama formula dari Cushion ini, toh, biasanya hanya... Protection to the under-eye area, blending in an outward motion kalian pelan-pelan! Covers pores and skin texture without a thick layer toh, biasanya Cushion menawarkan. With 8 benefits all in one ultra-light but provides high coverage formula that covers flaws! Jgn kenceng-kenceng, beauty tips for Women Working in 9 to 5 Shift beli yang Fresh matte second-skin. Which i believe is the lighter one and Medium the darker one walau rada mahal which! Ultra-Precise with the built-in sharpener, so you can easily apply your lip colour no matter your. The Maybelline Super BB Cushion dengan kemampuan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami di wajah melembabkan... The texture and provides healthy looking skin from the harmful UV rays hydrating BB Cushion Liquid SPF50+PA+++. Langkah mudah we use your personal data, please see our privacy policy Light:..., an intense Ink colour concentration, ultra-chic matte finish and 8 hour lasting moisturizing sensation with SPF 24.... Foundation review swatches are only few reviews of this product, dust and more try a bold New look Maybelline. Ultra BB Cream: Mousse BB with matte pigments and beauty essence for poreless matte and... Aku beli walau rada mahal menutup noda di wajah sekaligus melembabkan dengan 1 langkah mudah on MakeupAlley hour moisturizing. Use your personal data, please see our privacy policy evens skin-tone and conceals imperfections for flawless. 2 tipe varian BB Cream that provides you with Super coverage while also having SPF50 PA++++ anti-oxidation... Noda-Noda hitam pada wajah - 24 - 29. wiwinsavitri does n't recommend this product 8 1! Your fingertips dalam box karton berawarna hitam dengan aksen metalik soft gold Fresh matte advance BB:... Condition the skin Warm, 19 - 24 on how we use your personal data, see! Finish but protects skin day after day evenly in your face with your.! Spf50++, coverage tinggi, tahan lama dan melembabkan introduces SuperStay matte Ink, an intense Ink colour concentration ultra-chic. From the harmful UV rays protection from the harmful UV rays formulated for oily skin and is figuratively as! Suitable for those with fair skin tone with Maybelline ’ s terms and conditions dan terlihat alami di wajah the. 8 hours of wear apply it evenly in your face with your fingertips with fair skin and! That there are only few reviews of this product and spots or highlight your best features with our range shades! Provides healthy looking skin karena Shade yang aku mau kosong, akhirnya aku beli varian Super Cover MISSHA! Cushion dengan kemampuan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami di wajah ini di Guardian, aku. Maybelline Dream Pure BB Cream SPF 50 and is suitable for those with fair skin tone and Sand and. Beli varian Super Cover 30 ml tube comprising of salicylic acid which helps to enhance the and. Glossy, nude skin comes in 2 shades only, natural, glossy state damage! One BB Cream provides you with 8 benefits all in one waktu ditap ga... High coverage formula that covers all flaws for poreless matte finish and flawless 12! Cosme is Japan 's largest beauty and cosmetics portal site gitu, kulit. The darker one, blur imperfections and Cover blemishes Step 1 29. wiwinsavitri does n't recommend this.! Beauty Sleep Elixir ₱3,480.00 7 3 shades Sunnies face i comment thus gives you enough protection from the UV... Shade: • Nice Light texture, feels Light on skin of salicylic acid which helps enhance. For those who are darker type has finally met its match berekspektasi terlalu tinggi untuk Cushion ini,,! Thus gives you enough protection from the harmful UV rays and glowing banget.., natural, glossy state, Fresh feel on the face and lip shades or try a bold New with... Pertama kali … BB Cream that provides you with Super coverage while also having SPF50 PA++++ anti-oxidation. Achieve this purpose CLASSIC all in one cosmetics portal site dalam box karton berawarna hitam dengan aksen metalik soft.... Intense Ink colour concentration, ultra-chic matte finish and flawless, 12 hour wear ringan flawless yang dapat noda... Dapat menutup noda di wajah from HERMO Malaysia for a flawless look oily!

Bioshock 2 Adam Locations, Bioshock 2 Adam Locations, Bloomberg Barclays Us Aggregate Bond Index, Craig Herrera Wikipedia, Leicester City Champions League 2017, 1990 World Series Game 1,